Követés
Merényi

Merényi

2015. szeptember 25., péntek 14:53

Kerítést építenek a kübekházi hármas határon

Az ATV Start vendége Molnár Róbert polgármester, Kübekháza.

A videó megtekintése

2015. szeptember 04., péntek 21:09

IV. Nemzeti Evangelizáció Kübekházán

IV. Nemzeti Evangelizáció Kübekházán Sándor Frigyes előadása

IV. Nemzeti Evangelizáció Kübekházán Molnár Róbert előadása

 

IV. Nemzeti Evangelizáció Kübekházán Somody Imre előadása

IV. Nemzeti Evangelizáció Kübekházán Bódis Miklós előadása

IV. Nemzeti Evangelizáció Kübekházán Mike Sámuel előadása

IV. Nemzeti Evangelizáció Kübekházán Pocsai Sándor előadása

2015. március 01., vasárnap 06:58

Egy politikus, akit rabul ejtett Isten

"Egy politikus, akit rabul ejtett Isten" címmel készítette a szegedi Szlavkovits Rita újságíró és Kiss Károly operatőr, vágó ezt a 67 perces filmet Molnár Róbert volt országgyűlési képviselővel (1998-2002), az Országgyűlés egykori jegyzőjével, Kübekháza polgármesterével. A kertjükben rögzített filmben a politikus, író beszél az életét meghatározó kis falujáról, gyermekkoráról, álmairól és arról, hogy miként lett nagyon fiatalon a nagypolitika részese, mi módon szabadult meg onnan, és hogyan ejtette őt rabul az Isten...

2015. február 18., szerda 11:02

Luther nyomában

"LUTHER NYOMÁBAN" szervezünk barátaimmal hitmélyítő autóbuszos kirándulást április 20-24 között. Ára 80.900 Ft, amely tartalmazza az autóbuszos utazás, 4 éj szállás, 4 reggeli, 3 vacsora és a csoportvezetés költségeit. A privát facebook címemen lehet jelentkezni. Nevek, email cím, telefon megadásával.

2014. május 21., szerda 07:13

Egy perccel a halál után

A Lenti Jó Pásztor Keresztény Közösség vendége volt a napokban Molnár Róbert a Szeged melletti Kübekháza polgármestere, volt politikus, az országgyűlés korábbi jegyzője. A többkötetes szerzővel igaz megtéréséről és vallási nézetéről beszélget Dányi József munkatársunk a következő riportban.

2013. december 19., csütörtök 22:02

I. Nemzeti Evangelizáció

2013. december 13-án Budapesten rendezték az I. Nemzeti evangelizációt. Az alkalmon igét hirdetett dr. Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere, Pocsai Sándor, református lelkész Kárpátaljáról és Bódis Miklós református lelkész Erdélyből. Az alkalmon zenei szolgálatot végzett a Budafoki Baptista Gyülekezet énekkara. A programban mutatták be dr. Molnár Róbert Amikor a Csend beszélni kezd című könyvét is.

1 / 4 oldal

Bejelentkezés